ASHLEIGH & BENNETT WEDDING RUN SHEET | 12.04.24

TIME	EVENT	
7:00am - 12:00pm	Getting ready at bride's parents' house	
	12 Amdura Rd, Doncaster East VIC 3109	
12:00pm	Videographer - John arrives (departs @ 1:40pm)	
12:20 - 1:50pm	Photographer arrives / getting ready shots	
	Photographer departs @ 1:50pm	
2:15 - 2:30pm	Cars arrive, bride & bridesmaids depart	
2:30 - 3:00pm	Ceremony styling photos (photography)	
3:00 - 3:40pm	Ceremony (including congratulations) - Glasshaus Inside	
	44 Cremorne St, Cremorne VIC 3121	
3:40 - 3:55pm	Photoshoot: Family photos. (NB: no group shot)	
3:55 - 4:10pm	Photoshoot: Bridal party/ couple shots	
4:15 - 4:45pm	Drinks at The Posty	
	90 Swan St, Cremorne VIC 3121	
4:45 - 5:10pm	Travel to Quat Quatta (allow 25 mins)	
	17 Quat Quatta Ave, Ripponlea VIC 3185	
5:10 - 5:25pm	Bridal party photos at Quat Quatta	
5:25 - 6:00pm	Couple photos	
	NOTE: sun sets at 5:56pm	
6:00 - 7:00pm	Canapes	
6:30 - 7:00pm	Reception styling photos (photography)	
7:00pm	Reception commences (see next page for reception run sheet)	
9:20pm	Photography concludes (with extension)	
11:30pm	Videography concludes and event ends	

GLASSHAUS RUNSHEET (as per Glasshaus)

1.30pm	Bump in commences
2.00pm	Celebrant / Musician onsite
2.15pm	Groom onsite – Greet Guests
2.30pm	Guests arrive
3.00pm	Ceremony Commences
3:30pm	Congratulations
3.45pm	Guests Depart
3:45pm	Photo Opportunity Bride, Groom, Bridal Party, Family
5.00pm	Bump out Completed

QUAT QUATTA RUN SHEET

6:00pm	DRINKS & CANAPES COMMENCE	30 mins
6:30pm	30 min drinks and handheld canapes	30 mins
7:00pm	GUESTS SEATING / ORDERS TAKEN	20 mins
7:20pm	 WELCOME & FORMAL ENTRANCE Vallie (flower girl & niece), Morgan Campbell (groom's sister/flower girl's mum), Sharon Currie (groom's mum) – all enter together Olimpia & Chris Mosele (bride's parents) Bridesmaid & Groomsman – Luana Spadafora & Nicholas Mosele Bridesmaid & Groomsman – Deana Moltisanti-Evans & Daniel Turini Bridesmaid & Groomsman – Bianca Mosele & Sean Colnan Bridesmaid & Groomsman – Rachael Massarotti (MOH) & Jesse Calarco (BM) Ashleigh & Bennett 	10 mins
7:25pm	CUTTING OF THE CAKE	
7:30pm	ENTRÉE	30 mins service time
8:00PM	SPEECHES 1. Chris Mosele (father of bride) 2. Morgan Campbell (sister of groom) 3. Bianca Mosele (sister of bride) FIRST DANCE / small dance bracket	
8:30pm	MAIN COURSE	45 mins
9:15pm	SPEECHES Rachael Massarotti (MOH) Jesse Calarco (best man) Bennett & Ash (groom & bride)	
9:30pm	Father / daughter dance	
10:00pm	Roving desserts + dancefloor	
11:15pm	Last songs / GUARD OF HONOR	15 MINS PRIOR TO FINISH. Liquor services concludes 15 mins prior to the end of function.
11:30pm	FINISH	